Paieška   Narių sąrašas  Registracija  Mano profilis   Asmeninės žinutės   Prisijungti 
BPF2009 - įspūdžiai
Pereiti prie Atgal  1, 2

Nauja tema   Atsakyti    Pagrindinis puslapis -> Festivalis/Festival
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
jc

Prisijungė: 2007 May 15

Parašytas: 2009-08-04 07:37:19    Rašyti temą: Cituoti

Very Happy Very Happy Very Happy ir dar kaip. Bet nuo to juk visiems geriau Very Happy
Atgal į viršų
Profilis PM www
ande

Prisijungė: 2007 Jun 06

Parašytas: 2009-08-04 19:22:02    Rašyti temą: Cituoti

jc rašo:
Very Happy Very Happy Very Happy ir dar kaip. Bet nuo to juk visiems geriau Very Happy

Be abejonės. Stiprybės! Exclamation Twisted Evil Wink Smile
Atgal į viršų
Profilis PM
Natrix
Svečias

Parašytas: 2009-08-05 08:45:42    Rašyti temą: Cituoti

Buvau pirmą kartą.Patiko.Žmonių, žinoma, mažoka ,bet visi draugiški ir malonūs. Iš atlikėjų labiausiai patiko Holding Pattern, Blank Manuscript , DarkBlueWorld (vokalistė tai kieta boba Very Happy), na dar Holy Lamb. NEpatiko The Skys - vokalisto balsas vos girdimas, o visi gabalai vienodi. Matyt, kad varysiu ir kitą vasarą, jei vyks.O kolkas AŠ RYŽIO GRŪDAS...
Atgal į viršų
Svečias

Parašytas: 2009-08-05 19:46:35    Rašyti temą: Cituoti

o kitais metais gal vėl bus Kramer? Smile
Atgal į viršų
Kristina.
Svečias

Parašytas: 2009-08-17 19:21:05    Rašyti temą: Cituoti

Anonymous rašo:
o kitais metais gal vėl bus Kramer? Smile

TAIP. norim Kramer! Smile Neduokdie, nebus. Evil or Very Mad
Gaila tik, kad taip vėlai jiems teko pasirodyti ir vargu, ar daug kas juos matė. Buvo nuostabu!
Atgal į viršų
Toyehara
Svečias

Parašytas: 2009-09-27 01:36:44    Rašyti temą: BPF2009 ispudziai Cituoti

Santrauka butu tokia:

Alus, mergos, narodas, alus, chatos ieshkojimas ryte, valgyt valgyt valgyt, alus, perkela, bobos, bobos, vokiechiai, zeba...

Teisingai sutrumpinau?
Atgal į viršų
jc

Parašytas: 2009-10-16 11:10:00    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

Toyehara rašo:
Santrauka butu tokia:

Alus, mergos, narodas, alus, chatos ieshkojimas ryte, valgyt valgyt valgyt, alus, perkela, bobos, bobos, vokiechiai, zeba...

Teisingai sutrumpinau?

Na, kiekvienas sprendzia pagal save... Confused Rolling Eyes
Atgal į viršų
Profilis PM www
gabriele
Svečias

Parašytas: 2010-02-20 10:03:26    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

geriausias festivalis!! pakvieskite šią vasarą GONG arba SOFT MACHINE ar bent jau Daevid Allen! legendos! truputį daugiau lengvesnės muzikos, ko nors džiaziškesnio, ar space rock. kad būtų balansas, juk prog rockas nėra vien metalas..
Atgal į viršų
jc

Parašytas: 2010-02-24 06:04:23    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

gabriele rašo:
geriausias festivalis!! pakvieskite šią vasarą GONG arba SOFT MACHINE ar bent jau Daevid Allen! legendos! truputį daugiau lengvesnės muzikos, ko nors džiaziškesnio, ar space rock. kad būtų balansas, juk prog rockas nėra vien metalas..

Gabriele, Smile mes mielai pakviestume visas siais grupes, taciau ar moketumet uz bilieta po 200 - 250 lt? Smile
O del metalo, tai daugiau nei 1 grupe, jo festivalyje ir nebuna. Smile Viskas kita lengva juk
Atgal į viršų
Profilis PM www
Žymantas
Svečias

Parašytas: 2010-02-25 19:20:31    Rašyti temą: Cituoti

Kramer! Smile
Atgal į viršų
gabriele
Svečias

Parašytas: 2010-02-26 20:23:42    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

jc rašo:
gabriele rašo:

Gabriele, Smile mes mielai pakviestume visas siais grupes, taciau ar moketumet uz bilieta po 200 - 250 lt? Smile
O del metalo, tai daugiau nei 1 grupe, jo festivalyje ir nebuna. Smile Viskas kita lengva juk

na taip, gal ir per daug užsimaniau. nežinojau, kad tiek daug užsiprašo horonaro tokios grupės.. o gaila.. na, ar šiaip ar taip , žanrų paįvairinimas nepakenktų. o apskritai viskas labai puiku
Atgal į viršų
Crazyte

Prisijungė: 2007 Jun 27

Parašytas: 2010-03-10 12:16:05    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

gabriele rašo:
truputį daugiau lengvesnės muzikos, ko nors džiaziškesnio, ar space rock. kad būtų balansas, juk prog rockas nėra vien metalas..

kur tu BPF metalą randi?!?! ten jo nė arti negulėjo, jei būna kokia viena super lengva grupė in tą pusę - ir už tai ačiū! nė viena mano rekomedacija nepralenda pro griežtus filtrus Smile, nors realiai IMHO siūlau tik labai labai super lengvus variantus Very Happy
Atgal į viršų
Profilis PM
gabriele
Svečias

Parašytas: 2010-03-20 10:48:42    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

atsiprašau už netikslumą.taip, gal ir ne metalas, bet man ,kaip sakykim taikios muzikos gerbėjai, ta, kaip jūs sakote, super lengva grupė atrodo jau ne lengva, o gan sunki. turbūt dėl to toks ir mano įspūdis..
Atgal į viršų
jc

Parašytas: 2010-03-21 08:15:52    Rašyti temą: Re: BPF2009 ispudziai Cituoti

gabriele rašo:
atsiprašau už netikslumą.taip, gal ir ne metalas, bet man ,kaip sakykim taikios muzikos gerbėjai, ta, kaip jūs sakote, super lengva grupė atrodo jau ne lengva, o gan sunki. turbūt dėl to toks ir mano įspūdis..

Na, negi Delirium, John Young, Mouches a l'orange, The Worm Ourboros, Blank Manuskript, ar akustiniai Shadowland yra per sunku? Kiekvienais metais bandome islaikyti balansa tarp ivairiu pakraipu progo ir, nemanau, kad sunkesne muzika ima virsu.
Siais metais turesime daug "lengvu": Roz Vitalis, Porcelianai, Accordo dei Contrari, kurie is vis beveik jazza groja, Abel Ganz irgi ner per sunku Smile
Be to, reikia tureti omenyje, kad grupes gyvai visada siek tiek sunkiau skamba, nei jos skambetu CD.
Iki susitikimo BPF'e Smile
Atgal į viršų
Profilis PM www
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Puslapis 22